Retourbeleid

Bedenktijd/retour

Indien een ontvangen product  toch niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u dit uiteraard retourneren. Wij hebben het retourproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Als klant heeft u wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour. Na deze melding heeft u NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

Als u een product wilt retourneren kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst van de order aan ons doorgeven via info@deniabv.com. (Dit termijn is belangrijk, anders is de koop een feit) Vermeld hierbij uw bestelnummer en wat u wilt retourneren. Als u liever gebruik wilt maken van ons model herroepingsformulier kan dat ook. 

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het is enkel toegestaan om het product in die mate uit te pakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. 

Retourvoorwaarden:

  • Het product moet verstuurd worden met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking 
  • Het product moet ongebruikt zijn 
  • Het product moet onbeschadigd zijn

Zodra wij het product ontvangen hebben en het aan de voorwaarden voldoet, krijgt u binnen 14 dagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien slechts een deel van de bestelde producten retour wordt gestuurd, krijgt u helaas de verzendkosten niet gecrediteerd, enkel de bestelwaarde van het product. 

Schade aan product                                                                                     

Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang bent u als consument zelf aansprakelijk voor eventuele waardevermindering of ontvangt u geen vergoeding.

Retourkosten

De retourkosten zijn voor de rekening van de consument.

Uitzondering

In het geval dat de consument een product ontvangt dat beschadigd wordt geleverd (bijv een product waarvan niet alle onderdelen aanwezig zijn/fabrieksfout) betalen wij deze retourkosten terug aan de consument.

Nadat wij het pakket ontvangen en beoordeeld hebben ontvangt de consument:

  • het totale orderbedrag incl verzendkosten + retourkosten  

Indien niet alle bestelde producten retour gestuurd worden, ontvangt de consument:

  • de bestelwaarde van het product + retourkosten.

Retourlabel                                                                                                                                           

Nadat u ons heeft laten weten dat u een product wilt retourneren kunt u via onderstaande formulier een retourlabel aanmaken. Deze kunt u printen en op het pakketje plakken. U vult de benodigde gegevens in en kiest vervolgens via welke leverancier u het pakket wilt verzenden. Kiest u  bijvoorbeeld voor Postnl, dan kunt u het pakket bij een postnl punt in de buurt afleveren.

Select more than one item for comparison.